Neşet Boya açıldı Neşet Boya açıldı

Muhtar Adayı Emine Özten, beraberinde; azalar Hüseyin Bektaş, Özcan Özdoğan, çalışma arkadaşları Gül Özten, Mustafa Çoksoy, Yusuf Balcı ve Murat Özten ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek Osmancık Haber Temsilcisi Merve Kayış ile bir süre sohbet etti.
Başarılı çalışmalarıyla dernek ve vakıflarda aktif görevlerde bulunan Eğitimci Emine Özten, Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığına adaylığını daha önce açıklamıştı.
Anadolu’ya yaraşır bir Türk anası olarak canla başla çalışacağını, mahallenin sorunlarının çözüme kavuşturulması için yetkili mercilerle işbirliği içerisinde olacağını ifade eden Emine Özten, özellikle sokak hayvanları ile ilgili sorunların çözümü, yoksul ailelere en doğru yöntemlerle yardımcı olunması konusunda çaba göstereceğini ifade etti.

Özten, “Mahallemizin sorunlarını giderebilmek için hep birlikte el ele, omuz omuza çalışacağız. Eğitim hayatımdaki disiplinli çalışmamı mahallem içinde göstereceğim. Gençlerimizin ve çocuklarımızın daha sağlıklı spor yapabilmeleri için kapalı spor tesisinin açılması, sanat sokağının canlandırılması, kadın üretim pazarının kurulması, ulaşım sıkıntısının giderilmesi projelerimizden yalnızca bir kaçı. 
Belediye ile vatandaş arasında köprü olup tüm sorunları gidermek için çalışma arkadaşlarımızla birlikte canla başla çalışacağız” dedi.
Özten, 31 Mart yerel seçimlerinde tüm mahalle sakinlerinin ve Çorum halkının desteğini istedi.