Duchenne Musküler Distrofi (DMD) hastası minik Rahmi Kerem Keskin için başlatılan yardım kampanyasına destek çağrısı yapıldı. Aile, tedavi sürecinin sürdürülebilmesi için hayırsever vatandaşlardan dayanışma bekliyor.

Manisa’da yaşayan Rahmi Kerem’in babasının İskilipli Dr. Haluk Keskin olduğu, dedesi Ömer Keskin’in ise İskilip’te ikamet ettiği öğrenildi. Bu nedenle kampanyaya Çorum’dan da yoğun destek çağrısı yapılıyor.

Manisa Valiliği izniyle yürütülen kampanya kapsamında yapılan açıklamada, “Rahmi Kerem Keskin için tek yürek olalım, minik Rahmi Kerem’e umut olalım” ifadelerine yer verildi.

Erkan Dalyan ve ekibinden Kenan Malatyalı'ya ziyaret
Erkan Dalyan ve ekibinden Kenan Malatyalı'ya ziyaret
İçeriği Görüntüle

Yetkililer, kampanyanın resmi izinle sürdürüldüğünü belirterek, desteklerin tedavi sürecinde hayati önem taşıdığına dikkat çekti. Çorum’dan yükselen dayanışma çağrısının daha geniş kitlelere ulaşması hedefleniyor.

Bağış bilgileri:

Alıcı: Haluk Keskin

Banka: T.C. Ziraat Bankası A.Ş.

IBAN: TR59 0001 0001 9112 9842 5650 07

Manisa Valilik Oluru: 45.2026.4101

Muhabir: Hacı Odabaş