Çorum İsmail Kakaç İlkokulu 4/D sınıfı öğrencisi olan Derin Mülazım, Bulgaristan’ın Albena kentinde gerçekleştirilen ve Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu'nun 2026 yılı faaliyet programında yer alan şampiyonada Türkiye’yi temsil etti.

Dört madalya ile döndü

Dört gün süren organizasyonda başarılı performansıyla dikkat çeken Derin Mülazım, toplam dört madalya kazanarak önemli bir başarı elde etti.

Genç sporcu;

Ferdi kategoride Balkan Şampiyonu,Takımlar kategorisinde Balkan Şampiyonu,Çift kızlar kategorisinde Balkan Şampiyonu,Karışık çiftler (Mix) kategorisinde ise Balkan üçüncüsü oldu.

Beşiktaş'ın yeni hocası belli oluyor! İtalyan teknik adamdan olumlu yanıt
Beşiktaş'ın yeni hocası belli oluyor! İtalyan teknik adamdan olumlu yanıt
İçeriği Görüntüle

Çorum’un gururu oldu

Uluslararası organizasyonda üç şampiyonluk ve bir üçüncülük elde eden Derin Mülazım, hem Çorum’un hem de Türkiye’nin gururu oldu.

Çorum İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, milli sporcu Derin Mülazım başta olmak üzere ailesi, öğretmenleri ve Milli Takım teknik ekibi tebrik edilerek başarılarının devamı dilendi.

Henüz ilkokul öğrencisi olmasına rağmen uluslararası arenada gösterdiği performansla dikkat çeken Derin Mülazım’ın gelecekte Türk masa tenisine önemli katkılar sunması bekleniyor.

Muhabir: Merve Kayış