Şehit Gazi ve Vatansever Kamu Görevlileri Sendikası’nın (Şehit Gazi –Sen) Çorum İl Başkanlığı, resmi işlemlerini tamamlayarak kuruldu.

İl Temsilciliğini Arafat Yavuz’un yaptığı Şehit Gazi ve Vatansever Kamu Görevlileri Sendikası Türkiye genelinde faaliyetine başladı.

Kurulan temsilcilik hakkında bilgi veren Arafat Yavuz, “Sendikamız 11 Aralık 2017 tarihinde İstanbul Valiliği'ne yapmış olduğu yazılı müracaatı ile kuruluş evraklarını teslim ederek faaliyet belgesini almış ve Tüzel Kişilik kazanarak, Türkiye genelinde faaliyetine başlamıştır.
Gazi ve Şehit yakınları, engelli, yetiştirme yurtlarından gelen kardeşlerimiz ile vatansever tüm kamu görevlilerini tek çatı altında toplamaktır.
Sendika gelirlerimizi, şehit gazi ailelerine yardımda, yurt yapımlarında, kimsesiz kardeşlerimizin kaldığı sevgi evlerine yardımda, çocuk esirgeme kurumunu ziyaretlerde, yetim ve öksüz kardeşlerimizin eğitimine destek için kullanacağız. Çıkarsız ve gönüllü sendikacılık yapmak için buradayız.
Sendikamız; üyelerinin onayı olmadan kimseye maaş ödemeyecek, sendika yönetimi dahil mevcut görevlerine devam edeceklerdir. Sendikamız yöneticileri, plazaların kapalı kapıları arkasında değil, sizlerin arasında çalışarak, sizlerle birlikte sorunları yaşayarak çözümü için tüm üyeleriyle birlikte çalışacaklardır. Bu sendika sizlerindir. Ayrımcılığın olmadığı, aile anlayışı içerisinde tüm kamu görevlisi arkadaşlarımızın sorunlarının çözümü için çalışacak, hiçbir siyasi parti ya da oluşuma yakınlaşmaksızın, Üyelerinin Hizmetinde ve ‘Devletinin’ yanında yer alarak hizmet edecektir” dedi.