Anaç, Çorum için ağır sanayi odaklı kalkınma hamlesi projesinden söz etti.

Yeniden Refah Partisi Çorum Belediye Başkanı Adayı Av. Yaşar Anaç, seçim çalışmaları kapsamında sivil topum kuruluşu ziyaretlerini sürdürüyor.

Anaç, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal ile MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Hüseyin Öztürk’ü ziyaret etti.

Polis Eğitim Merkezi'nin inşaatına başlandı Polis Eğitim Merkezi'nin inşaatına başlandı

ÇORUM, 31 MART’TA MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ İLE BULUŞACAK

Hem sermayelerini, hem de ömürlerini ortaya koyan iş insanlarının toplum için çok kıymetli olduğunu ifade eden Yaşar Anaç, "İş insanlarının bizim için çok kıymetlidir. Hem sermayelerini hem de ömürlerini ortaya koyarak memlekete hizmet etmektedirler. Faize dayalı kazanç yerine bir taraftan katma değer üreterek Çorum ekonomisine, ülke ekonomisine katkı sağlanmakta, bir taraftan da bir çok insana iş imkanı sağlanmaktadırlar. 31 Mart sonrası Çorum'u milli görüş belediyeciliği ile buluşturduğumuzda ne rantçı, ne heykelci, ne de örgütçü bir belediyecilik anlayışıyla değil, ahlaklı belediyeciliğin gereği her zaman iş insanımızın yanında ve yakınında olacağız" dedi.

AĞIR SANAYİ ODAKLI ÇORUM HAYALİMİZ VAR

MÜSİAD'ın kuruluşunda Milli Görüş Lideri merhum Necmettin Erbakan hocanın çok etkin bir rol aldığını hatırlatan YRP Belediye Başkan Adayı Av. Yaşar Anaç, “Ben de MÜSİAD Çorum Şube kurucularından birisiyim. Biz de Milli Görüş Liderimiz Erbakan Hocamız gibi üretime dayalı özellikle ağır sanayi odaklı Türkiye ve Çorum hayalimiz vardır. Her alanda milli ve manevi kalkınmanın gerçekleştirilmesi için de Çorum Belediye Başkanı olduğumuzda her türlü katkıyı sağlamaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. İş insanlarımızın yer aldığı her iki kuruluş, başkanlarının sıcak, samimi ilgi ve alakaları sebebi ile kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini dile getirdi.

STKLARI VE FABRİKALARI ZİYARET ETTİ

Anaç,  daha sonra Sivil Toplum Kuruluşlarımızdan Ensar Vakfı, Kızılay Çorum Şubesi, İlim Yayma Cemiyeti, Çorim - Der Önder, Semerkand Gönülleri Derneği, Ulukavak Yaşatma ve Dayanışma Derneği, Gülabibey Sosyal Yardımlaşma Derneği, Dermander, Süheybi Rumi Kültür Eğitim Derneği, Hayrat İyilik Kapısı ve Çağrı Vakfı ile ziyaretlerini sürdürdü.

Yaşar Anaç ve beraberindekiler, ayrıca Hilal Blok Tuğla Fabrikası ile İl Teşkilat Üyesi Süleyman Kara’ya ait tekstil atölyesini de ziyaret ederek, sorun ve talepleri yerinde inceledi.