Ramazan ayının manevi atmosferine uygun olarak planlanan “Ailemle Okul Günü” etkinliğinde öğretmenler, öğrenciler ve veliler bir araya gelecek.

Etkinlikte aile katılımı ile değerler eğitiminin desteklenmesi, çocukların sosyal ve duygusal gelişimlerinin güçlendirilmesi ve okul ile aile arasındaki iş birliğinin pekiştirilmesi hedefleniyor. Ramazan ayının paylaşma, dayanışma ve birlik ruhunun da ön plana çıkarılacağı programda öğrenciler, aileleri ve öğretmenleriyle birlikte çeşitli etkinliklere katılacak.

Çorum’da eğitim yöneticileri yıl sonu değerlendirmesi yaptı
Çorum’da eğitim yöneticileri yıl sonu değerlendirmesi yaptı
İçeriği Görüntüle

Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda, eğitim sürecinde aile katılımının önemine dikkat çekilerek “Birlikte öğreniyor, birlikte güçleniyor, birlikte büyüyoruz” mesajı verildi. Programın, okul-aile iş birliğini güçlendirmesi ve öğrencilerin gelişimine katkı sağlaması bekleniyor.

Muhabir: Merve Kayış