İstanbul merkezli Çorum Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı İrfan Balkanlıoğlu, Başkan Yardımcısı Yaşar Karaaslan, Genel Sekreter Sabit Velidedeoğlu, Muhasip Üye Hüseyin Kapusuz, Yönetim Kurulu Üyeleri Feyzullah Kıyıklık, Şerif Akdana, Emre Çakal, Hüseyin Şen, ÇEKVA Ankara Şube Başkanı Bahattin Işık ve ÇEKVA Çorum Başkanı Ahmet Güngör, Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çetin Başaranhıncal, “Gününü düşünenle geleceğini düşünen arasında fark vardır. Bizler geleceğini düşünen geleceği için bir şeyler yapma gayreti içinde olan memleket ve millet sevdalısı insanlarız. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim” dedi.

O haberlere tepki gösterdi! O haberlere tepki gösterdi!

Başkan İrfan Balkanlıoğlu ise, “ Hayra vesile olan hayr yapmış gibidir sözünü ifade ederek Çorum halkının yardımlaşmada ve dayanışmada birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğini ve bu nedenle her zaman desteklerini esirgemeyen ÇTSO Başkanımız Çetin Başaranhıncal’a ilgi, alaka ve misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum” İfadelerine yer verdi.