Niğde’de bir çay ocağı işletmecisinin dükkanının kapısına astığı “Depresyona girdim, pazartesine kadar yokum” yazılı not, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Kapıya asılan not merak uyandırdı

Niğde merkezde çay ocağı işleten bir esnaf, iş yerini geçici olarak kapatarak kapısına bu notu bıraktı. Çevre sakinlerinin dikkatini çeken yazı, kısa sürede cep telefonlarıyla görüntülenerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Sosyal medyada esprili yorumlar

Paylaşımların yayılmasıyla birlikte kullanıcılar duruma esprili yorumlarla yaklaştı. Sosyal medyada öne çıkan yorumlardan bazıları şöyle oldu:

“Biz de depresyona girdik ama sabah 7.00’de metrobüse bindik.”

Fren yerine gaza bastı, otomobili beyaz eşya mağazasına daldı
Fren yerine gaza bastı, otomobili beyaz eşya mağazasına daldı
İçeriği Görüntüle

“Bir kişilik daha yer var mı acaba?”

“Bence salıdan başla.”

Gündelik hayatın ruh hâli yansıması

Kısa sürede viral olan not, birçok kullanıcı tarafından günlük yaşamın stresi ve ruh hâline dair ironik bir ifade olarak değerlendirildi. Olay, hem tebessüm ettirdi hem de yoğun çalışma temposu içinde benzer duygular yaşayanlara gönderme olarak yorumlandı.

Muhabir: Haber Merkezi