Dünyaca ünlü pop yıldızı Beyoncé, Fransa’da üç gün üst üste verdiği konserlerle adeta sahneyi salladı. Paris’teki gösterilerinde stadyumları dolduran Beyoncé’nin performansı kadar, Türkiye’den izlemeye giden ünlü isimlerin paylaşımları da sosyal medyada gündem oldu. Özellikle Demet Akalın’ın konser sonrası yaptığı yorumlar, Hadise’ye gönderme mi? sorusunu beraberinde getirdi.
“Kadın tek” dedi, sosyal medya karıştı
Beyoncé’yi en ön sıradan izleyen Demet Akalın, konser sonrası Instagram’da yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
“Beyoncé, Paris kimseye benzemiyor. Üzgünüm, kadın tek. Kızı her çıktığında stat yıkıldı. Hira duy beni.”
Bu sözler, sosyal medya kullanıcıları tarafından Hadise’ye ince bir gönderme olarak yorumlandı. Akalın’ın “kadın tek” vurgusu ve kızı Hira’ya hitaben “duy beni” diyerek yaptığı vurgu, bazı hayranlara göre “yerli pop yıldızlarıyla” kıyas içeriyordu.
Derya Uluğ ile samimi atışma
Demet Akalın, yorumlarıyla yalnızca Hadise değil, diğer sanatçılarla da gündem yarattı. Derya Uluğ’un da konseri izlediğini öğrenince, “Benimle gelseydin bacım, en öndeydim,” diye yorum yapan Akalın’a, Uluğ’dan samimi bir cevap geldi: “2 gün önceki konserindeydik.”
Bu tatlı atışma sosyal medyada esprili şekilde karşılanırken, iki sanatçının dostça rekabeti izleyiciler tarafından beğeni topladı.
Beyoncé sahnede, Türk popçular sosyal medyada yarışta
Beyoncé’nin Paris performansı, sadece müzikal değil, kültürel bir şov olarak da yorumlandı. Ancak konseri izlemeye giden Türk yıldızlar arasındaki etkileşimler, Türkiye sosyal medya gündeminde neredeyse konserin kendisi kadar yer tuttu.
Akalın’ın geçmişte Hadise ile yaşadığı polemikler ve son paylaşımındaki ifadeler, “ateş yeniden mi alevleniyor?” sorusunu akıllara getirdi. Taraflardan henüz doğrudan bir açıklama gelmedi.




