Çorum’da emniyet güçlerinin uyuşturucu ile mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Alaca ilçesinde polis ekiplerinin dikkati bir zehir sevkiyatını daha önledi. Akaryakıt istasyonunda şüphe üzerine durdurulan şahsın yapılan üst aramasında yüzlerce uyuşturucu hap ele geçirildi.
Çorum İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kentin huzur ve güvenliği için denetimlerini sıklaştırdı. Alaca ilçesinde devriye gezen ekiplerin dikkati, şüpheli bir şahsın yakayı ele vermesini sağladı.
BENZİNLİKTE KISKIVRAK YAKALANDI
Edinilen bilgilere göre olay, Alaca ilçesi Zile Caddesi üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Bölgede görev yapan Alaca İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, istasyonda bulunan Y.K.'nin hareketlerinden şüphelendi.
Durum üzerine harekete geçen ekipler, şahsı durdurarak kimlik kontrolü yaptı. Şüphelinin tedirgin tavırları üzerine polis ekipleri üst araması gerçekleştirdi.
CEPLERİNDEN ZEHİR SAÇILDI
Yapılan detaylı aramada, şüphelinin üzerinden çıkanlar "bu kadarına da pes" dedirtti. Y.K.'nin üzerinden satışa hazır halde olduğu değerlendirilen;
266 adet sentetik ecza hapı,
1.59 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.
Suç unsurlarına polis tarafından el konulurken, gözaltına alınan şüpheli Y.K. hakkında adli işlem başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



