Kahvaltı sofralarınıza yeni bir tat katmaya ne dersiniz? Bayat ekmeklerinizle yapabileceğiniz, hem kolay hem de enfes bir börek tarifi burada!

Sabah kahvaltılarınız için lezzetli ve pratik bir tarif mi arıyorsunuz? Bayat ekmeklerinizi değerlendirerek hazırlayacağınız bu kızarmış ekmek böreği, tüm ailenin favorisi olacak.

Kahvaltıda fark yaratmak için bayat ekmeklerinizi börek yaparak değerlendirin. İşte, adım adım kolay ve lezzetli kızarmış ekmek tarifi.

Kahvaltılık Kızarmış Ekmek Tarifi

Malzemeler

6 dilim tost ekmeği
1 su bardağı rendelenmiş beyaz peynir
2 adet yumurta
2 yemek kaşığı maydanoz
1 adet kapya biber
Yarım çay kaşığı pul biber
Yarım çay kaşığı karabiber
1 yemek kaşığı zeytinyağı

Kahvaltılık Kızarmış Ekmek Tarifi 

Uygun bir kapta peynir,yumurta,maydanoz,kapya biber, baharatları ve zeytinyağını karıştırın. (sucuk veya salam da ekleyebilirsiniz )
Tost ekmeklerini pişirme kağıdı serili fırın tepsisine aralıklı olarak dizin.
Ekmeklerin üzerine hazırladığınız karışımdan eşit olarak yayın.
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dk pişirin.

Bayat ekmeklerinizi kahvaltılık börek yaparak değerlendirmek, hem ekonomik hem de lezzetli bir çözüm sunar. Bu tarifle, kahvaltılarınız daha da zenginleşecek ve bayat ekmekleriniz hiç olmadığı kadar değerli hale gelecek. Deneyin ve sabahları yeni lezzetlerle güne başlayın!