Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, kamu hizmetlerinde sürdürülen çalışmalar ve kurumlar arası iş birliği konuları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SGK Ankara İl Müdürü Ömer Tök, nazik ziyaretlerinden dolayı AYM Üyesi Kenan Yaşar’a teşekkür etti. Tök, “Sayın Kenan Yaşar’ın ziyaretleri bizleri onurlandırdı. Kamu hizmetlerinin etkinliği ve vatandaş memnuniyeti konusunda görüşlerimizi paylaşmak çok kıymetliydi” dedi.
Anayasa Mahkemesi Üyesi Kenan Yaşar ise ziyarette, kamu kurumlarının vatandaş odaklı hizmet anlayışının önemine dikkat çekti. Yaşar, devlet kurumlarının koordineli çalışmasının hem toplumsal refahı artıracağını hem de kamu güvenine katkı sağlayacağını belirtti.




