AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Yakup Alar, CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız’ın güvenlik güçlerine yönelik sözlerine sert tepki gösterdi.

Başkan Alar, Tahtasız’ın şehitler üzerinden emniyet teşkilatına yönelik kullandığı ifadelerin kabul edilemez olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Bir milletvekiline yakışmayacak, utanç verici sözler sarf edilmiştir. ‘İnsan bu kadar onursuz olur, iki arkadaşınız katledildi daha kendinizi koruyamıyorsunuz’ şeklindeki sözler, şehitlerimizin aziz hatırasına ve kahraman güvenlik güçlerimize yapılmış büyük bir saygısızlıktır.”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu il başkanlarına seslendi: "Tüzük değişiyor, ön seçim geliyor"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu il başkanlarına seslendi: "Tüzük değişiyor, ön seçim geliyor"
İçeriği Görüntüle

Mehmettahtasiz-18

Başkan Alar ayrıca, Tahtasız’ın polise sandalye fırlatmasının da milletvekilliği onuruna yakışmadığını dile getirerek, “Ne Çorum’a yakışıyor ne de ülkeye. Yazık!” ifadelerini kullandı.

Alar, güvenlik güçlerinin her şartta fedakârca görev yaptığını hatırlatarak, bu tür söylem ve davranışların asla kabul edilmeyeceğini, milletin de gerekli cevabı vereceğini vurguladı.

Muhabir: Haber Merkezi