Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Çakar, yıllardır yorumculuk yaptığı BTV YouTube kanalından kanal sahibinin isteği üzerine ayrıldığını duyurdu.
“Hakkımı Helal Etmiyorum”
Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Çakar, “Sevgili arkadaşlar an itibarıyla BTV YouTube kanalından, kanal sahibinin isteği üzerine ayrılmış bulunuyorum. İşin kötüsü hakkımı da helal etmiyorum. Sadece Allah’a havale ediyorum” ifadelerini kullandı.
Çakar’ın açıklaması, spor camiasında ve takipçileri arasında geniş yankı uyandırdı. Özellikle “hakkımı helal etmiyorum” sözleri, ayrılığın arka planında gerginlik yaşandığına işaret etti.

Yayın Hayatına Farklı Platformlarda Devam Ediyor
Ahmet Çakar, BTV’den ayrılmış olsa da spor medyasındaki varlığını sürdürüyor. Beyaz Futbol programındaki yorumculuğuna devam eden Çakar, aynı zamanda A Spor ekranlarında da yer alıyor. Ayrıca A Spor’un YouTube kanalında “Çakar!” adlı özel bir seriye başladığı öğrenildi.
63 yaşındaki spor yorumcusu, gerek ekranlardaki açıklamaları gerekse sosyal medyadaki paylaşımlarıyla gündem yaratmaya devam ediyor.





