Köyde yangın çıktı! 5 hayvan telef oldu Köyde yangın çıktı! 5 hayvan telef oldu

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Nuri Kuşcu, AK Parti Bayat teşkilatından istifa eden 50 kişinin partilerine katıldığını bildirerek, ''AK Parti Bayat teşkilatından ve üyeliklerinden istifa edip partimize katılan çok kıymetli misafirlerimiz var. Partimize halkın teveccühü günden güne artıyor. Bu bize şunu gösteriyor ki Yeniden Refah Partisi artık seçimlerin kilit partisi değil, tek favori partisidir. Bizler Yeniden Refah Partisi olarak Bayat'ı hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız'' dedi.
Yeniden Refah Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Av. Yaşar Anaç ise; ''Katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Çorum Belediye Başkan Adaylığı görevi verildiğinde, baba ocağımızdan yeniden bismillah demiştik. Biz aslında yeni gelmedik, geri geldik. Bugün burada olanlara baktığımda daha öncesinde Refah Partisi'nde görev alan ve çalışan birçok ağabeylerimiz var. Ben de onlara diyorum ki, siz yeni gelmediniz baba ocağınıza geri geldiniz, hoş geldiniz. Ve son olarak ilk basın toplantımızda bizi izlemeye devam edin demiştik yine diyoruz. Bizi izlemeye devam edin'' dedi.
Yeniden Refah Partisi Bayat Belediye Başkan Adayı Mehmet Duymuş ise, Milli Görüş bayrağını ve ahlaklı belediyecilik anlayışını yeniden tesis edeceklerini savundu.