Mecitözü Yatılı Bölge Ortaokulu (YBO) öğrenci ve öğretmenleri, Belediye Başkanı Veli Aylar’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarete okul müdürü Gülüstan Kocabaş, öğretmenler Uğur Duranöz ve Okan Akın ile öğrenciler Tuğçe Kara, Ela Kocabaş ve Yusuf Gül katıldı. 23 Nisan geleneği kapsamında belediye başkanlığı koltuğuna temsili olarak oturan öğrenci Tuğçe Kara, belediye birim amirlerinden ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Minik Başkan Tuğçe Kara, yaptığı değerlendirmede çalışmaların hız kesmeden sürdürülmesi gerektiğini belirterek, özellikle ilçedeki yeşil alanların artırılması yönünde talimat verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Veli Aylar ise çocukların bayram sevincine ortak olduklarını ifade etti. Aylar, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, nice bayramlara ulaşmalarını diliyorum” dedi.




