İlimiz merkezinde 6, ilçelerde 9 olmak üzere toplam 15 tane “Diyanet Gençlik Merkezi” 9 Şubat 2024 Cuma günü saat 13:00’de Gençlik Camiinde (Fen Lisesi yanı) yapılacak açılış töreni ile gençlerin ve tüm halkın hizmetine sunulacak.

Orta Anadolu’nun bilinen en eski yemeği: madımak Orta Anadolu’nun bilinen en eski yemeği: madımak

Çorum İl Müftülüğü’nden yapılan açıklamada, konuyla ilgili şu bilgiler verildi:

“Gençlik Merkezlerinde çocuklarımız, gençlerimiz ve yetişkinlerimiz her türlü sosyal etkinlik, ders çalışma, etüt, sohbet, değerler eğitimi ve sportif faaliyetler yapabileceklerdir. Camilerimizin altında açılan Gençlik Merkezlerinde, masa tenisi, masa hokeyi, langırt, bilardo, satranç, akıl oyunları, mangala, dart, resim kursu, hüsn-ü hat kursu, okuma grupları vb. her türlü etkinliği tamamen ücretsiz bir şekilde hafta içi ve hafta sonlarında yapabileceklerdir.

Gençlik Merkezleri Açılış Törenimize başta gençlerimiz olmak üzere tüm halkımız davetlidir.

Ayrıca il ve ilçe müftülüklerimiz tarafından halen gençlik merkezi yapılmak üzere 13 yerde çalışmalarımız devam etmektedir. Bunlar tamamlandığında Çorum Valiliği İl Müftülüğü olarak il merkezinde 11, ilçelerimizde 18 olmak üzere toplam 29 tane “Diyanet Gençlik Merkezi” ile halkımıza ve gençlerimize hizmet verilecektir.”