Gerçekleştirilen ziyarette yangın sonrası yaşanan durum hakkında bilgi alan İl Başkanı Yakup Alar, yaşanan olaydan duydukları üzüntüyü dile getirdi. Alar, esnafın her zaman yanında olduklarını belirterek sürecin yakından takip edileceğini ifade etti.

“En büyük tesellimiz can kaybının olmaması”
Yangının üzücü bir olay olduğunu belirten Yakup Alar, olayda herhangi bir can kaybının yaşanmamasının en büyük teselli olduğunu vurguladı. Alar, esnafın karşılaştığı zorluklarda dayanışmanın önemine dikkat çekti.
Ziyaretin sonunda işletme sahibi Kemal Saflı’ya geçmiş olsun dileklerini ileten AK Parti heyeti, benzer olayların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu. Alar ayrıca, “Rabbim esnafımızı ve milletimizi her türlü afetten korusun” ifadelerini kullandı.



