TGRT Belgesel’in sevilen programı “Şehri Geziyorum” ekibi, kentin tarihi ve kültürel zenginliklerini kayda almak üzere Çorum’a geldi. Programın yapımcısı Havva Nuriye Çulha ve Genel Koordinatörü Tekin Çelt, Çorum Valisi Ali Çalgan’ı makamında ziyaret ederek çekimler hakkında bilgi verdi. Bu ziyaret, kentin tanıtımı için atılan önemli bir adım olarak değerlendirildi.
ÇORUM’UN KÖKLÜ GEÇMİŞİ VE EŞSİZ LEZZETLERİ ULUSAL EKRANDA
Kentin farklı noktalarında devam edecek çekimlerde, Çorum’un köklü geçmişi, kültürel mirası, doğal güzellikleri ve eşsiz yöresel lezzetleri detaylı olarak işlenecek. Hazırlanacak olan özel bölümle, Çorum’un saklı kalmış değerlerinin geniş kitlelere ulaştırılması ve kentin turizm potansiyelinin daha da görünür kılınması amaçlanıyor.
VALİ ÇALGAN; “KENTİMİZİN TANITIMI İÇİN ÖNEMLİ BİR FIRSAT”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorum Valisi Ali Çalgan, ekibin çalışmalarının kentin tanıtımı için büyük bir fırsat olduğunu belirtti. Vali Çalgan, “Çorum’un tarihi mirası, doğal güzellikleri ve yöresel değerlerinin ulusal ekranda yer alacak olması bizleri mutlu ediyor. Bu tür projeler, şehrimizin turizm potansiyelini daha da ileriye taşıyacaktır. Program ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.
