Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Çorum Öğrenim Birimi çoğu üniversite öğrencisi olan gönüllülerine, ikinci dönem etkinliklerinin sona ermesi ve memleketlerine dönüşleri üzerine veda etti.
Anne babalarından uzaktayken eğitime desteği bulundukları şehrin evlatlarına yardımcı olmayı görev bilen üniversite öğrencisi gönüllüler iftar sonrası ikinci yuvalarında; TEGV'de buluştular. Simit çay eşliğinde devam eden bu paylaşım toplantısında gönüllülere TEGV'de gönüllü desteklerinden ötürü hediyeleri dağıtıldı.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Çorum Öğrenim Birimi'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Çorum'da bu yıl "İlk defa böyle mutlu gördük bu çocukları; artık sosyalleşmede problem yaşamıyor; akranlarıyla iletişimde herhangi bir sorun kalmadı; artık çalışırken çok istekli; oyunlar oynuyor ve arkadaşlarına bile öğretiyor; artık sadece okuluyla değil ülke genelinde başarılarını değerlendiriyor" dedirttiren bu gönüllülerin yüreğine sağlık.

TEGV Türkiye'nin 72 noktasında çocukların hayatına dokunuyor. Bu sayede yaz dönemi etkinlikleri için gittikleri şehirlerdeki TEGV noktalarında ışık saçmaya devam edecekler. 26 Mayıs 2018'de Buhara Kültür Merkezi'nde yapılacak TEGV çocuk kazanımları sergisi sonrasında Çorum Öğrenim Birimi yaz dönemini açacak. Haftada bir gün gezi ve sosyalleştiren etkinliklerle çocukların tatil döneminde olumlu davranış desteklemesi ve zamanını değerlendirmesine kayıt için Kale Mahallesi Veli Paşa sok No:4 adresindeki birimimize uğramanız yeterli. Bir çocuk değişir Türkiye gelişir!"



