Sosyal medyada "1 Milyon Mehmet" lakabıyla tanınan ve Mersin’de binlerce kişi tarafından sevilen Mehmet Bucak, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Bucak’ın cenazesi, bugün düzenlenen törenle toprağa verildi.

Cenaze Törenine Yoğun Katılım

Mehmet Bucak için Toroslar ilçesindeki Güneykent Mezarlığı'nda öğle namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi. Törene, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Bucak’ın sevenleri, cenaze töreninde gözyaşlarını tutamadı.

"1 Milyon Mehmet" Kimdir?

Mehmet Bucak, Mersin sokaklarında “1 milyonun var mı?” diyerek dilenmesiyle tanınmıştı. Ancak hayatı, bir hayırsever olan mağaza sahibi Ahmet Yağmur ile tanıştıktan sonra değişti.

Ahmet Yağmur, Bucak’a bir YouTube kanalı açarak onun videolarını paylaşmaya başladı. "1 Milyon Mehmet" adıyla tanınan Bucak, bu videolarla sosyal medyada büyük ilgi gördü ve kısa sürede fenomen haline geldi. 3 çocuk babası olan Bucak, sosyal medyadaki samimi ve eğlenceli videolarıyla binlerce takipçiye ulaştı.

Sevenleri Yasta

Bucak’ın vefat haberi, sosyal medya ve Mersin halkı arasında büyük bir üzüntüyle karşılandı. Sevenleri, sosyal medyada taziye mesajları paylaştı.

Çeyiz Vakfı resmen tanıtıldı: Genç çiftlere yeni destek modeli
Çeyiz Vakfı resmen tanıtıldı: Genç çiftlere yeni destek modeli
İçeriği Görüntüle

"1 Milyon Mehmet" İçin Sosyal Medyada Taziye Mesajları

“Halkın sevgilisi, 1 Milyon Mehmet’i kaybettik. Mekanın cennet olsun.”
“Mersin sokaklarının gülen yüzü, seni unutmayacağız.”
“Mehmet Bucak, kalbimizde hep yaşayacaksın. Huzur içinde uyu.”

Muhabir: Haber Merkezi