Gerze’de aşı farkındalık eğitimleri veriliyor
Gerze’de aşı farkındalık eğitimleri veriliyor
İçeriği Görüntüle

Yoğun kar yağışı ve soğuk hava Sinop’ta hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kar yağışının önümüzdeki günlerde de süreceğini ve buzlanma riskinin artacağını duyurdu. Yetkililer, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyarırken, öğrenciler ve veliler okulların tatil edilip edilmeyeceğini merak ediyordu. Sinop Valiliği, konuya ilişkin açıklamada bulundu.

Sinop’ta 19 Şubat Çarşamba Okullar Tatil mi?

Sinop Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle kent merkezi ve ilçelerde taşımalı eğitime 19 Şubat Çarşamba günü ara verildi.

Açıklamada, önleyici tedbirler kapsamında Sinop genelinde eğitim-öğretime ara verildiği belirtilirken, ayrıca kamu kurumlarında çalışan hamile ve engelli personelin de 1 gün süreyle idari izinli sayılacağı duyuruldu.

Sinop İçin Meteoroloji ve Yetkililerden Uyarılar

Kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle sürücüler dikkatli olmalı.
Öğrenciler ve veliler, il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinin açıklamalarını takip etmeli.
Kamu görevlileri, idari izin kapsamında tatil duyurularını resmi kurumlardan öğrenmeli.
 

Muhabir: Haber Merkezi