Çorum'un Alaca İlçe Kaymakamı Meriç Dinçer, Kurban Bayramı dolayısıyla şehit aileleri ve gazilere bayram ziyaretinde bulundu.
Kaymakam Dinçer, Belediye Başkanı Şerif Arslan, AK Parti Alaca İlçe Başkanı Mücahit Gürsoy, daire amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle birlikte ilk olarak Kıbrıs Gazisi Recep Usta’yı evinde ziyaret etti.


Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette gazimizle sohbet edilerek sağlık ve huzur temennilerinde bulunuldu.
Kaymakam Dinçer ve beraberindeki protokol üyeleri daha sonra Şehit Jandarma Er. Muttalip Kaplan’ın ailesi Ayşe ve Mustafa Kaplan’ı ziyaret etti.
Şehidin kıymetli ailesiyle bir süre görüşen Kaymakam Dinçer, devletin her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu ifade ederek Kurban Bayramlarını tebrik etti.




