Osmancık Şoförler ve Nakliyeciler Odası’nın 2026 yılı olağan genel kurul toplantında Bilal Karatağ ve Salih Dölcü olmak üzere 2 aday yarışmış, yapılan seçim sonucunda Salih Dölcü 196 oy alarak Osmancık Şoförler ve Nakliyeciler Odası’nın yeni başkanı olmuştu. Seçimde 3 dönemdir oda başkanlığı görevini yürüten Bilal Karatağ ise 157 oy almışı.

Salih Dölcü başkanlığındaki yeni yönetim Kurulu Murat Göbel, Birol Başar, Samittin Güler, Ümit Aktaş ve Adem Sallan’dan oluşurken, Denetim Kurulu’nda ise Yasin Şenol, Mesut Uysal ve Engin Karakaş görev almıştı.
Osmancık Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Salih Dölcü, yönetim kurulu üyeleri ve kendisine destek veren meslektaşlarıyla birlikte Osmancık İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı.
Salih Dölcü, mazbata töreninin ardından Osmancık Şoförler ve Nakliyeciler Odasına giderek, görevine resmen başladı. Salih Dölcü, burada yaptığı konuşmada kongrede kendisine destek veren, vermeyen tüm oda üyelerine teşekkür ederek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Bu yola ‘Sözümüz Senet, Yolumuz Hizmet’ anlayışıyla çıktıklarını hatırlatan Dölcü, “öncelikle amacımız birlik ve beraberlik içerisinde üyelerimizi kutuplaştırıp, ayrıştırmadan eşit ve adil bir yönetim anlayışı sergilemektir” dedi.

Tüm oda üyelerine şeffaf yönetim ve adil hizmet sözü veren Salih Dölcü, “Bizim dönemimizde Osmancık Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası, aidat toplanan bir kurum değil, sorunları çözen ve önerileri dikkate alan anlayış bilinci ile hizmet verecektir.
Şeffaf yönetim, adil hizmet anlayışı ve güçlü kadromuzla birlik ve beraberlik içerisinde 7/24 ulaşılabilir bir hizmet anlayışıyla hareket edeceğiz.
Üyelerimize sadece ihtiyaç duyulduğunda değil her an yanlarında olacağımız senedimizdir” şeklinde açıklamada bulundu.



