Gün boyu süren ziyaretlerde esnaf, emekli, öğrenci ve ev hanımlarıyla görüşen teşkilat mensupları, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
Teşkilat üyeleri, “Makamda değil meydanda siyaset” anlayışıyla hareket ettiklerini belirterek, seçim dönemleriyle sınırlı olmayan bir çalışma yürüttüklerini ifade etti.

Program kapsamında vatandaşlara Mahmut Arıkan’ın selamları iletilirken, Saadet Partisi’nin hazırladığı “41 Mega Proje” hakkında da bilgiler verildi.

Yapılan görüşmelerde ekonomik sıkıntılar, geçim derdi, genç işsizliği ve mülakat mağduriyetinin vatandaşların en çok dile getirdiği konular arasında yer aldığı belirtildi.
Teşkilat mensupları, Saadet Partisi’nin ekonomi ve istihdam politikaları hakkında değerlendirmelerde bulunarak, emekliler ve gençlere yönelik hedeflerini anlattı.

Vatandaşlardan yoğun ilgi gördüklerini ifade eden parti temsilcileri, saha çalışmalarının Çorum genelinde devam edeceğini kaydetti.




