Yeni Hamam sahiplerinden merhum Cavit Samsunlu ile 3 Aralık 2023 tarihinde kaybettiğimiz Saniye Samsunlu’nun ikinci evlatları, Osman Samsunlu’nun kardeşi, Hüseyin ve İrfan Samsunlu’nun ağabeyleri, Berna Samsunlu’nun eşi, Esra Terlemez, Ömer Samsunlu ve Güler Altıntaş’ın babaları olan Rıdvan Samsunlu, Cumartesi akşamı, yoğun bakımda tedavi gördüğü Özel Hastane’de 70 yaşında hayata veda etmişti. 

YEDAŞ personeli elektrik akımına kapıldı YEDAŞ personeli elektrik akımına kapıldı

Dün öğle namazından sonra Akşemseddin Camii’nde, Ferdane Özuğurel ile Seyhan Sönmez’in cenaze namazları da Rıdvan Samsunlu ile birlikte kılındı.

Cenaze namazına Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Ertekin, SP Belediye Başkan Adayı Faruk Cıdık, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Çorum Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Ziraat Odası Başkanı Adem Özdemir, Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Odabaş, CHP’li Belediye Meclisi üyeleri, meslek kuruluşlarının ve siyasi partilerin yöneticileri, dost ve akrabaları katıldı.