Ankara’nın Mamak ilçesinde pazarcı esnafı arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavga, cep telefonu kamerasına yansıdı. Başak Mahallesi’ndeki kapalı pazar yerinde yaşanan olayda tarafları çevredeki vatandaşlar ve diğer esnaf güçlükle ayırdı.

Olay, Mamak ilçesi Başak Mahallesi’nde bulunan kapalı pazar yerinde meydana geldi. Pazarcılar arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü

Edinilen bilgilere göre, pazarcı esnafı arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle sözlü tartışma çıktı. Taraflar arasındaki gerginliğin artması üzerine tartışma kısa sürede fiziksel kavgaya dönüştü.

Pazar yerindeki diğer esnaf ve vatandaşlar, kavga eden tarafları ayırmak için araya girdi. Yaşanan arbede, çevrede bulunan bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Doğa yürüyüşünde donduran karşılaşma: Nesli tükenmekte olan boynuzlu engerek görüntülendi
Doğa yürüyüşünde donduran karşılaşma: Nesli tükenmekte olan boynuzlu engerek görüntülendi
İçeriği Görüntüle

Çevredekiler güçlükle ayırdı

Görüntülerde tarafların birbirlerine yöneldiği, çevredeki kişilerin ise kavgayı sonlandırmaya çalıştığı görüldü. Araya girenlerin müdahalesiyle taraflar güçlükle birbirinden uzaklaştırıldı.

Kavganın çıkış nedenine ilişkin net bir bilgiye ulaşılamazken, olayın ardından tarafların bölgeden ayrıldığı öğrenildi. Yaşanan kavga, pazar yerinde kısa süreli hareketliliğe neden oldu.

Muhabir: İhlas Haber Ajansı