31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerinde mahalle muhtarları da yarıştı. Osmancık Koyunbaba Mahallesi muhtarı Yaşar Tezer oy çokluğu ile aldı.
Önceki dönem muhtarı bu dönem muhtar olan Yaşar Tezer seçmenlerine teşekkür etti. 

Muhtar Yaşar Tezer, Koyunbaba mahallesi için bu yolda kaldığı yerden yürümeye devam edeceğini belirterek seçimde destek veren başta seçmenleri ve azaları olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Ege'ye destek bu kez sanat camiasından geliyor! Ege'ye destek bu kez sanat camiasından geliyor!

Tezer; “Öncelikle yeni dönemimiz mahallemize bizlere hayırlı uğurlu olsun. Çıkmış olduğumuz bu yolda başarı ile sonuçlanmanın en önemli faktörüz siz değerli seçmenlerimiz oldunuz. Seçim çalışmalarımızda bizlere güvendiniz, inandınız hep birlikte başardık. Başta büyüklerimiz olmak üzere, tüm eş dost akraba arkadaş ve dostlarımız ile mahallemizin sakinlerine ve çok değerli azalarımıza borçluyuz. Bizler sizler sayesinde kazandık. Bizi bu kutlu yolda yalnız bırakmayan her zaman yanımızda olan tüm herkese teşekkür ederim” dedi. 

2004-2019 yılları arasında muhtarlık yaptığı Koyunbaba Mahallesi’nden yeniden aday olan ve 15 yıldır Koyunbaba Mahallesi muhtarlığı görevini yürüten Yaşar Tezer tekrar mahallesi için hizmetine kaldığı yerden devam edeceğinin altını çizdi. Koyunbaba mahallesi muhtarı Yaşar Tezer’in aza listesi şu şekilde;

MUHTAR ADAYI YAŞAR TEZER'İN AZALARI

Hüseyin Yalçın, Barış Doğan, Engin Aydın, Cemil Öksüz, Selçuk Kanıtemiz, Mustafa Ceylan ve Mahmut Aksu.