Ada Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakalara ilgi bir hayli yoğun oldu. Müsabakalar, düzenlenen açılış töreniyle başladı.

Osmancııkkkk (4)

TÜBİTAK destekli proje Osmancık'ta başladı
TÜBİTAK destekli proje Osmancık'ta başladı
İçeriği Görüntüle

Törene Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdullah Küçükgöz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Şahin Gürer ve Hasan Çınar ile birlikte öğretmenler ve müsabakalara katılan öğrenciler katıldı.

Osmancııkkkk (1)

Müsabakalar İdris Makineci ve Abdullah Küçükgöz’ün yaptığı ilk atışla başladı. Buz üzerinde oynanan curling sporunun, herhangi bir zeminde oynanabilen bir versiyonu olan Floor Curling, kız ve erkeklerde 2 kişiden oluşan takımlarla oynanıyor.

Osmancııkkkk (6)

Her yaş ve yetenek seviyesinden insan için uygun olan bu spor, hem eğlenceli, hem de stratejik bir aktivite olmasıyla dikkat çekiyor. Floor Curling, takım çalışmasını, koordinasyonu ve problem çözme becerilerini geliştiren bir spora olan ilgi ülkemizde de son yıllarda giderek artıyor.

Muhabir: Ebru Çalık