Osmancık’ta her geçen gün iş istihdamının gerçekleştiği yeni bir işletme faaliyete girdi. Tüm ambalaj malzemeleri, strafor çeşitleri, kağıt grupları, plastik grupları, temizlik malzemeleri, işyeri temizlik işleri, toplu konut bina temizlikleri ve şahsi ev temizlik işlerinin hizmet verildiği işletme 4 Ocak 2024 Perşembe günü saat 13:30’da Yazı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Yeni Çeşme Sokak No:13/A Osmancık adresinde kalabalık katılım ile açılışı gerçekleşti. 

Görkemli açılış töreni yapılan dua ve kurdele kesimi ile gerçekleştirildi. Doğa Temizlik ve Ambalaj işletmenin kurdelesini Osmancık Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Eskiadam, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nihat Kabakçı, Ak Parti Osmancık İlçe Başkanı Şerif Okudan, CHP Osmancık İlçe Başkanı Sadık Eker, İYİ Parti Osmancık İlçe Başkanı Sefer Mustafa Boyacı, AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Osman Sivritepe, İYİ Parti Osmancık Belediye Başkan Aday Adayı Kemal Arslan, Yazı Mahallesi Muhtarı Murat Haykır ve İşletme sahibi Enes Aksoy, alkışlar eşliğinde kesti. 

Günün konseptine uygun dizaynı ile hazırlanan işletme katılımcı misafirler tarafından gezilerek tam not aldı. Misafirler ile tek tek ilgilenen Doğa Temizlik ve Ambalaj işletme sahibi Enes Aksoy, bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak katılımları ile onurlandıran herkese teşekkür ederek pilav ikramında bulundu. 

Doğa Temizlik ve Ambalaj işletmesinde toptan ve perakende satışlarının bulunduğu ve açılışa özel cazip fiyat ve kaliteli ürün hizmetlerinden tüm vatandaşların faydalanmalarının altını çizen işletme sahibi Enes Aksoy her bütçeye uygun ürün çeşitlerinden faydalanabileceklerini duyurarak 0533 370 85 19 numarasından da irtibata gelebileceklerini duyurdu.

Editör: Ebru Çalık