ATV ekranlarının fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, bir kayıp dosyasını daha aydınlattı ama finali beklenmedik bir tartışmayla bitti. Çorum’dan 29 Ağustos günü 1,5 yaşındaki çocuğuyla birlikte kayıplara karışan Sibel Danacı için eşi Furkan Danacı stüdyodaydı.
2,5 yıllık evli genç adam, karısının hayatından endişe ettiğini söyleyerek yardım istemişti. Tam 8 süren gergin bekleyiş, canlı yayında gelen telefonla son buldu.
CANLI YAYINA BAĞLANDI, YERİNİ SÖYLEMEDİ
Müge Anlı, genç kadının bulunduğunu duyurdu. Polise ifade veren Sibel Danacı, can güvenliğinin yerinde olduğunu ancak bulunduğu yeri açıklamak istemediğini belirtti.
Telefona bağlanan ve eşiyle yüzleşen genç kadın, evliliğini kafasında bitirdiğini belirterek, "Boşanmak istiyorum, başka bir talebim yok" restini çekti. Ancak olayın perde arkasındaki iddialar stüdyoda soğuk rüzgarlar estirdi.
SOSYAL MEDYA VE 'YASAK AŞK' İDDİASI
Programda ortaya atılan iddialar ise izleyenleri şaşkına çevirdi. Sibel Danacı’nın sosyal medya üzerinden canlı yayınlar açarak para kazandığı ve eşi Furkan Danacı’nın da bu durumdan haberdar olduğu ortaya çıktı.
Asıl bomba etkisi yaratan iddia ise Sibel'in bir arkadaşından geldi. Canlı yayına yansıyan bilgilere göre; genç kadının sosyal medyadan tanıştığı, evli ve boşanma aşamasında olan başka bir kişiyle kaçtığı öne sürüldü. Bu gelişme stüdyoda büyük şaşkınlık yarattı.
KAYINVALİDE İSYAN ETTİ: "TORUNUMU İSTİYORUM"
Duydukları karşısında sinir krizi geçiren kayınvalide, gelinlerine tepki göstererek, “Ben sadece torunumu istiyorum” diye feryat etti.
Tartışmaların gölgesinde geçen yayında, anne Sibel Danacı'dan beklenen hamle geldi. Genç kadın, yanında götürdüğü 1,5 yaşındaki oğlunu babasına teslim edeceğini açıkladı. Müge Anlı'nın araya girmesiyle bir aile dramı daha çözüme kavuşurken, sosyal medya detayları hafızalara kazındı.





