Halil İbrahim Aşgın, yeni dönemde çalışacağı müdürlerini belirledi Halil İbrahim Aşgın, yeni dönemde çalışacağı müdürlerini belirledi

Köyde geniş kapsamlı bir toplantı düzenleyen Kenan Uğurcan, dostlarıyla birlikte adaylığını kamuoyuna duyurarak, farklı bir kulvarda hizmet yarışına başladı.
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimleri, özellikle muhtar adaylarının ciddi anlamda yarışına zemin hazırladı. 

Uzun süredir Çorum Merkez Mislerovacığı Köyü Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı olarak görev yapan Kenan Uğurcan da, muhtarlık için kolları sıvadı.

“BİRLEŞTİRİCİ, BÜTÜNLEŞTİRİCİ OLACAĞIZ”
3 dönemdir dernek başkanı olduğunun altını çizen Uğurcan, “bu dönem içinde köyümüz ve köylülerimiz için elimizden geldiği kadar birleştirici, yapıcı, kimseyi ayırt etmeden, elimden geldiği kadar erinmeden, üşenmeden, büyük - küçük ayrımı yapmadan herkesin iyi gününde, kötü gününde yanında oldum. Şimdi ise köyüme daha fazla faydalı olmak, hizmet akışını hızlandırmak, köy halkımızda kamu kurumları, bürokrasi, siyaset kurumu arasında köprü vazifesi üstenerek Mislerovacığı’nın büyümesine, gelişmesine, kalkınmasına, sorunlarının çözülmesine katkıda bulunmak için yola çıktım. Tüm köy halkımızın desteğini bekliyorum” dedi.
Muhtar Adayı Uğurcan, birlik, beraberlik içerisinde, omuz omuza, gönül gönüle hareket ederek Mislerovacığı’na hak ettiği hizmetleri getireceklerini vurguladı.