Futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği amatör ligde, sahada adaletin sağlanması adına tecrübeli ve genç isimlerin bir arada yer aldığı görevlendirmeler dikkat çekti.

Yapılan açıklamaya göre Mimar Sinanspor – HE Kültürspor karşılaşmasında Ramazan Boyraz, Ebubekir Kılıç ve Taha Rahmi Atılgan görev alacak. Karşılaşmanın centilmence ve kurallar çerçevesinde oynanması adına bu üçlü sahada düdük çalacak.Haftanın bir diğer önemli mücadelesi olan Sungurlu Belediyespor – Dodurga Beyliği Belediyespor maçında ise İsmail Sırma, Yunus Emre Tok ve Olcay Çetin görevlendirildi. İki iddialı ekibin mücadelesinde hakem triosunun performansı da maçın gidişatında belirleyici unsurlardan biri olacak.

Büro Memur-Sen’den İl Müdürü Demirkıran’a ziyaret
Büro Memur-Sen’den İl Müdürü Demirkıran’a ziyaret
İçeriği Görüntüle

Ulukavakspor – İskilipspor karşılaşmasında ise görev Lütfi Can Arduç, Mehmet Tuğluk ve Efe Ataç’a verildi. Taraftarların yoğun ilgi göstermesi beklenen mücadelede hakem ekibinin sahadaki yönetimi merakla bekleniyor.Yetkililer, yapılan görevlendirmelerin tamamen objektif kriterler doğrultusunda gerçekleştirildiğini belirtirken, tüm takımlara fair-play çerçevesinde başarılar diledi.

1. Amatör Küme’de hafta sonu oynanacak maçların, rekabet gücü yüksek ve seyir zevki bol karşılaşmalara sahne olması bekleniyor.Amatör futbolun gelişimi açısından büyük önem taşıyan bu organizasyonda, hem sporcuların hem de hakemlerin göstereceği performans futbolseverler tarafından yakından takip edilecek

Muhabir: İlhami Türksal