İstanbul Cihangir’de bulunan KGK İstanbul ofisinde düzenlenen resepsiyona İstanbul’da görev yapan yabancı ve yerli gazetecilerin yanı sıra, işadamları, bürokratlar, bazı ülkelerin konsolosları ve basın ataşeleri katıldı.

KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, KGK Genel Sekreteri Lütfü Karakaş ve Genel Sekreter Yardımcısı Benan Kepsutlu ile Yönetim Kurulu üyeleri Hayati Arıgan, Nalan Yazgan, KGK Yaygın Medya Başkan Yardımcısı Ferhat Yıldırım, Dış Medya Meclisi Başkan Vekili Ahmet Coşkunaydın, KGK Japonya temsilcisi Burak Ersoy, Yaygın Medya Meclis Üyesi Dursun Eker, KGK Dijital Medya Kurulu Başkanı Tolga Yenigün ve Proje Geliştirme Kurulu Başkan Yardımcısı Özner Berber gelen konukları ağırladı.

Meteorolojiden Çorum’a fırtına uyarısı Meteorolojiden Çorum’a fırtına uyarısı

Resepsiyona Ekotürk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Özdemir, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Serhat Ulağlı, Real TV Türkiye Temsilcisi Darya Nur Jafarova, CBC TV’den Tural Asadov, tiyatro oyuncusu Şehnaz Çakıralp, Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı ve TGB Kurucu Genel Başkanı Adnan Türkkan, Avrasya Haber Ajansı sahibi Yüksel Uysal ve Gurme Yazar Talip Bayram da katıldı. 

 
FİLİSTİNLİ NASA MÜHENDİSİ
Resepsiyona Filistinli NASA mühendisi Loay Albasyouni de katıldı. Mars’ta uçan ilk helikopterin takım lideri olan ve anne-babasını Gazze’den kurtarmaya çalıştığını anlatan Albasyouni, Gazze’de her geçen gün akrabalarını kaybettiğini, anne ve babasını Filistin’den çıkarmak istediğini anlattı.

ABD ve Avrupa ülkelerinin ailesinin kurtarılmasına aracı olmayı reddettiğini anlatan NASA mühendisi Loay Albasyouni, Türkiye’deki zamanını da öğrencilere konferanslar vererek geçiriyor. 

 
DIŞ TEMSİLCİ SAYISI 72’YE ULAŞTI
10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü resepsiyonunda konuklara hitap eden KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, KGK’nın kamu diplomasisi alanında etkili çalışmalarının dünya