İYİ Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Ahmet Ertekin, esnaf ve sanatkara yönelik birtakım projeler hazırladıklarını, yerel yönetimlerin İYİ’leşmesi halinde projeleri tek tek hayata geçireceklerini söyledi.

Ahmet Ertekin, parti yöneticileriyle birlikte esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.
İYİ Parti heyeti, Çöplü Çarşısı ve Ayakkabıcılar Arastası’nda esnafı ziyaret ederek hem sorun ve talepleri dinledi, hem projelerini anlattı, hem de 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde destek istedi.

İYİ Parti İl Başkanı Erkan Yıldız, Belediye Başkan Adayı Ahmet Ertekin ile Belediye Meclis Üyesi kontenjan adayı Bekir Özsaçmacı, meclis üyesi adayları; Selahattin Ezer, Hakan Kaynar ile bazı partililer, Arasta’da saha çalışması yaptı.

Belediye Başkan Adayı Ahmet Ertekin, belediye başkanlığına seçilmesi halinde trafik sorununun çözümüne öncelik vereceklerini söyleyerek, “trafik sorununu alt geçitler, yeni açılacak yollar ve raylı sistemle çözeceğiz. Yeni çevreyolu planlaması yapacağız” dedi.

Bilecik2te 5 ayrı suçtan aranıyordu... Bursa'da yakalandı Bilecik2te 5 ayrı suçtan aranıyordu... Bursa'da yakalandı

Esnafın ve halkın yoğun ilgisiyle karşılanan İYİ Partililer, “değişim” vurgusu yaparak, ekonomide güçlü, işsizliğin, yoksulluğun yaşanmadığı, kalkınmış, gelişmiş bir şehir için İYİ Parti kadrosuna seçimlerde destek talep etti.