Osmancık Belediyesi’nde gerçekleşen ziyarette Başkan Ahmet Gelgör ile sanatçı İsmail Türüt bir süre sohbet etti. Görüşmede sanat, müzik ve güncel konular üzerine karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.

Başkan Gelgör’den teşekkür

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, İsmail Türüt’e nazik ziyareti ve samimi sohbeti için teşekkür etti.

Osmancık’ta minik öğrenciler eğitim yolculuğuna fidan dikerek başladı
Osmancık’ta minik öğrenciler eğitim yolculuğuna fidan dikerek başladı
İçeriği Görüntüle

Gelgör, “Karadeniz müziğinin yaşayan efsanesi İsmail Türüt’ü belediyemizde ağırladık. Kendisiyle keyifli ve verimli bir sohbet gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

Sanat hayatında başarı diledi

Başkan Gelgör, İsmail Türüt’e sanat yaşamında başarılarının devamını dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Buluşma, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesiyle sona erdi.

Muhabir: Ebru Çalık