Serginin açılışına İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, Belediye Başkanı İsmail Çizikci, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Demirci, belediye meclis üyeleri, kamu kurumlarının daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İskilip Şeyhköy’de organik çilek üretimi için buluştular
İskilip Şeyhköy’de organik çilek üretimi için buluştular
İçeriği Görüntüle

Iskilipsergiacılısı (2)

Açılış konuşmasında söz alan Belediye Başkanı İsmail Çizikci, gönüllü eğitmenlerin özverili çalışmalarına dikkat çekti. Çizikci, “Sanat Evimizin bugünlere gelmesinde emeği geçen; gönüllülük ruhuyla şehrimize değer katan eğitmenlerimiz Nur Zurnacı’ya, Ömer Erdoğan’a ve Abdullah Karaman’a özellikle teşekkür ediyorum. Hiçbir organik bağı olmadan, tamamen gönüllülük esasıyla ve hiçbir ücret talep etmeden verdikleri bu emek bizim için çok kıymetlidir,” dedi.

Iskilipsergiacılısı (3)

Sergide yer alan eserler katılımcılar tarafından ilgiyle incelenirken, sanatın toplumdaki birleştirici ve geliştirici gücüne vurgu yapıldı. Hamiyet Atasoy Kültür ve Sanat Evi’nin, bundan sonraki süreçte de çeşitli sanatsal etkinliklerle İskilip halkının kültürel yaşamına katkı sağlaması hedefleniyor.

Iskilipsergiacılısı (4)

Muhabir: Ebru Çalık