Çorum’un İskilip ilçesinden işadamı Salih Şerbetci, ‘Yaşayan Değerlerimiz’ ödül töreninde anlamlı bir ödüle layık görüldü. Uzun yıllar Ankara İskilipliler Derneği Başkanlığı görevini yürüten Şerbetci, özellikle eğitim alanında öğrencilere sağladığı desteklerle ve toplumsal katkılarıyla dikkat çekiyor.
‘Yaşayan Değerlerimiz’ ödülleri, topluma katkı sunan ve örnek teşkil eden isimleri onurlandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda ödül alan Salih Şerbetci, hemşerilik bilincine yaptığı katkılar ve eğitime verdiği destekle öne çıkan isimler arasında yer aldı.

Ankara’da bulunan hemşeri çalışmalarında önemli faaliyetler yapan Salih Şerbetci, İskilipli vatandaşların bir araya gelmesi, dayanışmanın güçlenmesi ve kültürel değerlerin yaşatılması adına yürüttüğü çalışmalarla biliniyor.
Düzenlenen törende ödülünü alan Şerbetci, yaptığı kısa konuşmada, eğitime ve toplumsal dayanışmaya katkı sunmaya devam edeceğini ifade etti. Şerbetci, kendisini bu ödüle layık görenlere teşekkür ederek, yapılan çalışmaların bireysel değil, toplumsal bir sorumluluk anlayışının ürünü olduğunu vurguladı.

Programa katılan davetliler, Salih Şerbetci’nin yıllardır sürdürdüğü özverili çalışmaların bu tür organizasyonlarla taçlandırılmasının önemli olduğunu belirtti. Törende, toplum yararına gerçekleştirilen hizmetlerin gelecek nesillere örnek teşkil ettiği vurgulandı.


