Toplamda 750 kişilik kapalı spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, 4 halı saha, kapalı tenis kortu ve yürüyüş yollarından oluşacak kompleks, ilçede spor ve sağlıklı yaşam imkanlarını büyük ölçüde artıracak.
Başkan Çizikci, yaptığı açıklamada, “Bugün ilçemiz adına çok güzel bir başlangıca hep birlikte şahitlik edeceğiz. Gelin, geleceğe bırakacağımız bu güzel eserin ilk adımını birlikte atalım. Hepinizi sevgi ve muhabbetle bekliyorum” ifadelerini kullandı.
Temel atma töreni bugün saat 14.00’te gerçekleştirilecek ve İskilip halkı için tarihi bir gün olacağı vurgulandı. Yeni tesisin tamamlanmasıyla birlikte ilçenin spor altyapısının güçlenmesi ve gençlerin sosyal aktivitelerinin artması hedefleniyor.




