Yeni görevine resmen başlayan Ök, daha önce İskilip Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü’nde müdür yardımcısı olarak görev yapıyordu.
Görevi Emekli Müdürden Devraldı
Metin Alkan Halk Eğitimi Merkezi'nin önceki müdürü Ahmet Faruk İmal, bir süre önce emekliye ayrılmıştı. Boşalan makama yapılan yeni atamayla birlikte, halk eğitimi faaliyetlerinin daha etkin ve yaygın yürütülmesi hedefleniyor.
Eğitimde Tecrübesiyle Biliniyor
Yeni müdür Abdullah Ök, ilçede uzun süredir eğitim camiasında çeşitli görevlerde yer alarak tecrübe kazanmış bir isim. Halk eğitimi alanındaki ihtiyaçları yakından bilen Ök’ün, özellikle mesleki ve sanatsal kursların sayısını artırmaya yönelik projeler üzerinde çalışması bekleniyor.
Yeni Dönemden Beklentiler Yüksek
İskilip’te halk eğitimi faaliyetleri, özellikle kadın istihdamı, gençlerin meslek edinmesi ve yaşam boyu öğrenme alanlarında önemli rol oynuyor. Abdullah Ök’ün göreve başlamasıyla birlikte, merkezdeki kurs çeşitliliği ve katılımcı sayısında artış hedefleniyor.


