Aysel Türksal'ın Eşi, Dudu, Münire, Rafet Türksal'ın ağabeyi, Erdinç, Erman, Erkan Türksal'ın babası, Osmancık Haber Editörü İlhami Türksal'ın amcası emekli öğretmen Haydar Türksal, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Merhumun cenazesi Akşemseddin Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Ulu Mezarlıkta toprağa verildi.

Malatyalı çocuklara 'açık hava' etkinliği Malatyalı çocuklara 'açık hava' etkinliği

4 CENAZE BİRDEN KALDIRILDI

Aynı cenaze töreni ile birlikte Çorum Merkez Salur Köyü’nden olup rahatsızlığı sonucu hayatını kaybeden Mustafa Sırrı Kızılırmak da (48), son yolculuğuna uğurlandı.

Salur Köyü’nden gelme, Sırrı Kızılırmak’ın torunu, Salim Kızılırmak'ın oğlu, Ayşe Kızılırmak'ın eşi, Salimhan, Kübra ve Serra Kızılırmak'ın babaları Mustafa Sırrı Kızılırmak (48), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 

Aynı zamanda CHP’nin emektar isimlerinden, 14 Mayıs 2023 seçimlerinin milletvekili aday adayı Talip Eken’in de akrabası olan Mustafa Sırrı Kızılırmak’ın genç yaşta vefat etmesi ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

Merhumun cenazesi Akşemsettin Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra Ulu Mezarlık’ta toprağa verildi.

Törenle birlikte ayrıca merhum Ali Kocabıyık'ın eşi, öğretmen Gazi Kocabıyık, Meral Gökhan, Zühal Kocabıyık ve Ülker Yılmaz'ın annesi Lütfiye Kocabıyık da toprağa verildi.

Öte yandan, Mecitözü - Elmapınar köyünden gelme, merhum Suhip Çalık'ın eşi, Emine, Hasan, Hüseyin ve Mustafa Çalık'ın annesi, Yaşar ve Emin Tortum'un ablası Fadime Çalık, sonsuzluğa uğurlandı.

Cenaze törenine; Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, CHP İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, CHP Merkez İlçe Başkanı Av. Utku Ulaş Taşar, Demokrat Parti İl Başkanı Ahmet Damar, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Küresel Gazeteciler Konseyi Çorum İl Temsilcisi ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Odabaş,Çorum Haber Gazetesi Kurucusu, Başyazarı ve Şirket Genel Müdürü, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Mehmet Yolyapar, bazı siyasiler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: Yayla Haber