MHP Haberleri

MHP haberleri ve güncel MHP gelişmeleri, MHP ile ilgili tüm video, MHP fotoğrafları ve MHP haberleri Çorum Yayla Haber - Son Dakika Çorum Haberleri, Çorum Güncel Haber sitemizde


Uğurludağ

Milliyetçi Hareket Partisi’nde Uğurludağ belediye başkan aday adaylığı için 5 isim birden başvuruda bulundu.

Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Çorum’daki belediye başkanları, 31 Mart seçimleri ile ilgili yeniden aday adaylık başvurusunda bulundular.

Osmancık

Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. 

Güncel

Çorum’daki İlçe Belediye Başkanları Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı ile bir araya geldi. 

Osmancık

Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Osmancık halkına hizmet için tekrar adaylık için başvurusu yaptı. 

Alaca

Çorum'un Alaca İlçesi'nde, Belediye Başkan Yardımcısı Şerif Aslan görevinden istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Alaca Belediye Başkanlığına aday adayı...

İskilip

Geçmiş dönem MHP İskilip İlçe Başkanı Ali Alıcı, MHP İskilip Belediye Başkanlığı için aday adaylık müracaatında bulundu. 

Kargı

Milliyetçi Hareket Partisi’nde aday adaylık sürecinin başlamasıyla birlikte ilk başvuruyu Adem Yavuz yaptı. Adem Yavuz MHP’nin Kargı Belediye Başkan Aday...

Mecitözü

MHP Çorum İl Başkan Yardımcısı Tuncay Koçak'ın babası Osman Koçak hayatını kaybetti.

Güncel

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür ve birlik yöneticileri Ahmet Kurtbaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak bir dizi ziyaretlerde bulunmak için İskilip’e gitti.

Alaca

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak ve beraberindekiler Alaca ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. 

Siyaset

MHP’nin kurucu genel başkanı merhum Alparslan Türkeş’in kızı, İYİ Parti Adana Milletvekili, Yurtdışı Türklerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayyüce Türkeş...

Osmancık

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmancık İlçe Başkanı Selim Dölcü mazbatasını aldı.