Başkan Gelgör, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi için Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinde yeniden adaylık için başvurusunu yaptı. 

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Osmancık Belediye Başkanı seçilen Ahmet Gelgör, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi için de başvurusunu tamamladı. 

Başkan Gelgör, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, “İlçemiz için çok sevdiğim Osmancık halkı için, hizmet etmekten onur ve gurur duyduğum Osmancık için yeniden yola çıkıyoruz. Bu kutlu davada Allah yardımcımız olsun. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimizde yeniden adaylık için başvurumuzu yaptık.
Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz'a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

AHMET GELGÖR KİMDİR?

15.11.1971 tarihinde Osmancık’ta doğdu. İlkokulu eğitimini, köyü olan Dodurga’nın Berk köyünde, ortaokul eğitimini Dodurga Lisesi orta kısmında, lise eğitimini ise Osmancık Endüstri Meslek Lisesi’nde (Osmancık İMKB MTAL) tamamladı.

 Lise eğitiminden sonra ticaret hayata atıldı. Ağrı ilinde ve Doğubayazıt ilçesinde askerlik hizmetini tamamladı. Askerlik sonrası aile şirketi olan Gelgör Pirinç, Arpa, Buğday Ltd. Şti’de ticaret hayatını sürdürdü. Çeşitli dönemlerde Milliyetçi Hareket Partisi Osmancık İlçe Yönetim Kurulunda görev aldı.

Osmancık Belediye Başkanı Gelgör’e hayırlı olsun dileklerini ilettiler Osmancık Belediye Başkanı Gelgör’e hayırlı olsun dileklerini ilettiler

2014 yılında Çorum Ticaret Borsası’na üye oldu.2018 yılında Çorum Ticaret ve Sanayii Odası’nda meclis üyesi seçildi.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi’nde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Osmancık Belediye Başkanı seçilen Ahmet Gelgör, evli ve iki çocuk babasıdır.