Osmancık'ta üreticilere 18 ton çeltik tohumu dağıtıldı Osmancık'ta üreticilere 18 ton çeltik tohumu dağıtıldı

İlçe Seçim kuruluna yönetim kurulu ile birlikte Belediye Başkan Vekili Seher Kökez, İlçe Ocak Başkanı Bayram Çakır ve belediye meclis üyelerinin katılımı ile giden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Selim Dölcü mazbatasını aldı. 

Selim Dölcü, “Mazbatamızı aldık. Akabinde Horasan Erenlerinden ilçemizin manevi mimarlarından olan Koyun Baba Türbesi’ni ziyaret ederek bismillah dedik. İlk yönetim kurulu toplantımızı da  gerçekleştirdik. Doğduğumuz ve doyduğumuz yaşadığımız ve yaşlandığımız Güzel şehrimize hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışacağız gayret göstereceğiz görmeyenin gözü duymayanın kulağı olacağız.” Dedi. 


Belediye Başkanvekili Seher Kökez'e ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmancık İlçe Başkanı Selim Dölcü ve ilçe teşkilatı üyeleri, mazbata töreninin ardından Belediye Başkanvekili Seher Kökez'e ziyarette bulundu.

Ziyarette çeşitli konulara ilişkin görüş alışverişinde bulunulurken, Belediye Başkanvekili Seher Kökez, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmancık İlçe Başkanı Selim Dölcü ve ilçe teşkilatı üyelerine görevlerinde başarılar diledi.