Zühre: Kendinizi kısaca tanıtır mısınız?
Gizem: 29 Mayıs 1987 Manisa doğumluyum(ikizler burcuyum) Babam Mısır annem ise Yunanistan kökenli. Anadolu üniversitesi Turizm ve Otelcilik mezunuyum. 2004’ten bu yana modellik, sunuculuk yapıyorum ve oyuncu adayıyım. İstanbul’da yaşıyorum.
Zühre: Geleceğe ait planlarınız nelerdir?
Gizem: Oyunculuk konusunda kendimi geliştirmek, sokak hayvanlarını kurtarmak adına projeler geliştirmek ve mutlu bir yuva kurmak.
Zühre: En büyük özelliğiniz ?
Gizem: Merhamet duygum.
Zühre: Hayatınızda hiç unutamadığınız bir olay oldu mu?
Gizem: Hayatımı dolu dolu yaşıyorum. Unutulmayacak o kadar çok anım var ki... Nereden başlasam bilemiyorum. Ama örnek vermem gerekirse; saçlarımı sıfıra vurduğum günü hiç unutmuyorum. Kendimi çıplak gibi hissetmiştim
Zühre: Boş vakitlerinizi nasıl değerlendiriyorsunuz?
Gizem: Evcimen bir yapıya sahibim. Evde vakit geçirmeyi çok seviyorum. Arkadaşlarımla akşam yemekleri, film izlemek, kitap okumak, ailemin yanına gitmek, köpeğim Mabel ile vakit geçirmek, sabah yürüyüşleri, hayvanlarla ilgili etkinliklere katılmak..
Zühre: Kıskanç biri misiniz?
Gizem: Evet, kıskancım.
Zühre: Yurtdışında podyuma çıktınız mı?
Gizem: Evet bir kaç deneyimim oldu.
Zühre: Siz kendinizi kariyer olarak olmak istediğiniz noktada görüyor musunuz?
Gizem: Hayır, kendimi kariyerimin çok başında görüyorum.
Zühre: Kendinize rakip gördüğünüz biri var mı?
Gizem: Rakip gördüğüm biri yok ancak örnek aldığım bir çok kişi var.
Zühre: Hayata dönüp baktığınızda mutluyum diyor musunuz?
Gizem: Evet, içtenlikle mutluyum diyebiliyorum. Hayatı herkes gibi acısıyla, tatlısıyla yaşıyorum. Ama en önemlisi ben sevgiyle büyüdüm. Doğayı, insanları, hayvanları severek ve ailem tarafından çok sevilerek. Bu yüzden mutluyum.
Zühre: En büyük pişmanlığınız ve iyi ki yaptım dediğiniz şeyler var mı?
Gizem: En büyük pişmanlığım veterinerlik fakültesinde okumamış olmam. O zamanlar düşüncelerim daha farklıydı. Hayvanları çok sevdiğim için veteriner olmak hep aklımdaydı. Ama bunun için hiçbir çaba göstermedim.
İyi ki yaptım dediğim bir çok şey var. Mesela köpeklerim Dot ve Mabel’i sahiplenmek. 17 yaşında cesaret edip modellik yarışmasına başvurmak. İstanbul’a yerleşmek.
Zühre: Size göre hayatınızda dönüm noktası düşündüğünüz bir olay?
Gizem: Best model of Turkey 2004 yarışmasında best smile seçilmek benim için dönüm noktasıydı. Hayatımın akışı birden değişti.
Zühre: 14 yaşında İbrahim Ergül'ün yönettiği kızma birader adlı dizide oynadınız. Dizi
tekliflerine sıcak bakıyor musunuz?
Gizem: Evet Kızma Birader benim ilk tecrübemdi İbrahim Ergül benim manevi abimdir. Hatta bu yaz onun çekeceği bir sinema filminde oynayabilirim. Dizi tekliflerine sıcak bakıyorum.
Zühre: Hayvan sever olduğunuzu biliyorum evde baktığınız hayvanlarınız var mı?
Gizem: Oğlum Dot, Kızım Mabel. Aynı zamanda zor durumda ki sokak hayvanlarını sağlıklarına kavuşturup sahiplendirmek adına geçici yuva olmaya gayret ediyorum.
Zühre: Yarın kalktığınızda bir hayvan olarak uyanacaksınız.. Hangi hayvan olmak isterdiniz?
Gizem: Hayvanlara o kadar çok eziyet ediliyor ki, ben insanlığımdan utanıyorum.. Bazen hayvan olan onlar mı? Diye sormaktan kendimi alamıyorum. Bir seçim yapmak çok zor, bütün hayvanları çok seviyorum.
Zühre: Benzetildiğiniz biri var mı?
Gizem: Çevremde ki insanlar beni Julie Stiles’e benzetiyor.