Siyah-beyazlı renklere gönül verenlerin Çorum'daki temsilcileri, İstanbul'da önemli bir görüşmeye imza attı. Çorum Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Başkanı İsmail Ateş ve Başkan Yardımcısı Tuğrul Atak, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ı makamında ziyaret etti.
RAMAZAN AYINDA İFTAR SOFRASINDA BULUŞULACAK
Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, dernek yöneticileri Fikret Orman'a kentin simgesi olan Çorum Saat Kulesi maketi ile meşhur Çorum leblebisi takdim etti. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı İsmail Ateş, Başkan Orman'ın davetlerini kırmadığını belirterek müjdeli haberi paylaştı. Yapılan planlamaya göre Fikret Orman, önümüzdeki Ramazan ayında Çorum'a gelerek düzenlenecek iftar programına katılacak.
AYNI GÜN ÜÇ AÇILIŞ BİRDEN
Fikret Orman'ın Çorum programı sadece iftar yemeği ile sınırlı kalmayacak. Başkan Ateş'in aktardığı bilgilere göre, ziyaret kapsamında yeni dernek binasının resmi açılışı gerçekleştirilecek. Orman ayrıca kente kazandırılan Beşiktaş Altyapı Spor Kulübü ve lisanslı ürünlerin satıldığı Kartal Store'un açılış kurdelelerini de bizzat kesecek.
ORGANİZASYON İÇİN İLETİŞİM BİLGİLERİ PAYLAŞILDI
Öte yandan dernek yönetimi, Başkan Fikret Orman'ın katılımıyla gerçekleşecek iftar organizasyonunda yer almak isteyen taraftarlar için iletişim kanallarını duyurdu. Siyah-beyazlı renklere gönül vermiş Çorumlu futbolseverlerin, organizasyon detayları ve katılım için 0.554 277 76 53 numaralı telefondan Dernek Başkanı İsmail Ateş ile irtibat kurabilecekleri belirtildi.



