Müsabakalarda üstün bir performans sergileyen Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, rakiplerine set vermeden il şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza attı.

İl şampiyonu olan takım, 6–9 Ocak tarihleri arasında Tokat’ta düzenlenecek Bölge Şampiyonası’nda Çorum’u temsil etme hakkı kazandı. Şampiyon sporcular, Okul Müdürü Turabi Ağlamaz ve Beden Eğitimi Öğretmeni Irmak Deniz Özpamuk eşliğinde Çorum İl Millî Eğitim Müdürü Cemil Çağlar’ı makamında ziyaret etti.

Yıldızkızlar (1)

Ziyarette İl Millî Eğitim Müdürü Cemil Çağlar, başarılı sporcuları tek tek tebrik ederek çeşitli hediyeler takdim etti. Çağlar, sporculara bölge şampiyonasında başarılar dileyerek, bu tür sportif başarıların öğrencilerin fiziksel, sosyal ve akademik gelişimine önemli katkılar sunduğunu ifade etti.

Hasan Kiraz: Süper Lig’e çıkan sadece takım değil, Çorum’un kendisi
Hasan Kiraz: Süper Lig’e çıkan sadece takım değil, Çorum’un kendisi
İçeriği Görüntüle

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı’nın elde ettiği başarı, eğitim camiasında memnuniyetle karşılanırken, öğrenciler, öğretmenler ve okul yönetimi tebrik edildi.

Muhabir: Ebru Çalık