Çorum’un Yavruturna Mahallesi Eti Anadolu Lisesi civarında ikamet eden ve Orhan Gencebay’a benzerliğiyle tanınan sevilen ayakkabı boyacısı Uğur Yönetmen, evinde ölü bulundu.
Polis, Sağlık ve İtfaiye Ekipleri Sevk Edildi
Edinilen bilgilere göre, 24 Şubat öğle saatlerinde yapılan ihbar üzerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri balkon camını kırarak içeri girdiğinde Uğur Yönetmen’in hareketsiz halde olduğunu tespit etti. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde hayatını kaybettiği belirlendi.
Çorum'un Tanınan İsmi Hayata Veda Etti
Çorum'un İnönü Caddesi, bankalar bölgesinde uzun yıllardır ayakkabı boyacılığı yapan Uğur Yönetmen, sadece mesleğiyle değil, sokak hayvanlarına olan sevgisiyle de tanınıyordu. Özellikle sokak kedilerini besleyen ve çevresindeki insanlar tarafından sevilen bir isimdi.
Cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



