Cumhuriyet’in 102. yılı etkinlikleri kapsamında Çankırı’da gerçekleştirilen Cumhuriyet Kupası müsabakalarına farklı illerden çok sayıda sporcu katıldı. Çorumlu sporcular, üstün performanslarıyla dikkat çekerek hem bireysel hem de takım kategorilerinde önemli dereceler elde etti.
İl Müdürü Mustafa Demirkıran, makamında kabul ettiği sporcuları tek tek tebrik ederek, “Bu başarılar, gençlerimizin azminin ve disiplinli çalışmalarının bir göstergesi. Çorum olarak sporun her branşında adımızı duyurmaktan gurur duyuyoruz. Sporcularımızın bu başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Demirkıran, ayrıca antrenörlere de emeklerinden dolayı teşekkür ederek, genç sporcuların yetişmesinde özverili çalışmaların büyük payı olduğunu vurguladı.
Ziyaret sonunda sporcularla hatıra fotoğrafı çektiren İl Müdürü, Çorum’u başarıyla temsil eden tüm sporculara plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti. Sporcular ise desteklerinden dolayı İl Müdürlüğüne teşekkür ederek yeni hedeflerinin ulusal şampiyonalarda dereceye girmek olduğunu belirtti.




