Toplantıya İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları Fatih Tophan ve Cihan Türkmen’in yanı sıra Şube Müdürleri Hasan Doğan, Bülent Eryiğit ve Kutluhan Cüce katıldı. Liselerde yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri kapsamlı şekilde ele alındı.
Ramazan Ayına Özel Sosyal Etkinlikler
Toplantıda, Ramazan ayı boyunca öğrencilerin paylaşma bilincini geliştirmeye, yardımlaşma ve dayanışma duygularını güçlendirmeye yönelik eğitsel ve sosyal etkinlikler planlandı. Okullarda gerçekleştirilecek faaliyetlerin hem değerler eğitimi hem de sosyal sorumluluk bilinci açısından katkı sağlaması hedefleniyor.

Akademik Başarı ve Uygulamalar Masada
Gündemde ayrıca Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli uygulamalarının etkin ve verimli yürütülmesi konusu yer aldı.
Bunun yanı sıra;
MEBİ çalışmaları,
Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK),
Akademik başarıyı artırmaya yönelik projeler,
Yarışmalar ve bilimsel etkinlikler,
Kontenjan girişleri,
Seçmeli ders süreçleri başlıklarında değerlendirme ve planlamalar yapıldı.
Toplantıda, eğitim süreçlerinin yakından takip edilmesi ve okullar arası koordinasyonun güçlendirilmesi yönünde kararlar alındığı öğrenildi.




